Denmark

Miller Manufacturing Company er en kundedrevet producent og international distributør af landbrugs-, kvægbrugs- og kæledyrsprodukter. Vores produkter sælges via distributører, som servicerer detailhandlere, der fører landbrugs- og kvægbrugsprodukter, i USA, Canada og mere end 30 lande i hele verden. I dag byder Miller Manufacturings katalog på mere end 1000 økonomiske kvalitetsprodukter til hobbyister i hele verden. Familien af Miller-produkter byder på et bredt udvalg af produkter til pleje af dine dyr og landbrug og inkluderer lige fra bistader til spande og fra drikkefontæner til fjerkræ til kurve til kæledyr.

Miller Manufacturing anerkendte mærker

 • Little Giant® – Markedsførende inden for landbrugs- og kvægbrugsprodukter i mere end 70 år
 • Hot-Shot® – Verdensførende kvægstav i mere end 75 år
 • Pet Lodge™ – Kvalitetsprodukter til kæledyr og små dyr
 • API® – Anerkendt mærke inden for opvarmede landbrugs-, kvægbrugs- og kæledyrsprodukter i mere end 65 år

Miller Manufacturing har også en separat afdeling, Springer Magrath®, som fremstiller produkter til dyrepleje og er den næststørste producent af kvægstave i verden.

Springer Magrath® anerkendte mærker

Se vores omfattende produktsortiment

 • Fjerkræ - Miller Manufacturing startede i 1941 med en række Little Giant®-fjerkræprodukter til både professionelle landmænd og hobbylandmænd. Siden grundlæggelsen af Miller Manufacturing og skabelsen af Little Giant® har vi produceret højkvalitets fjerkræprodukter fremstillet i USA til din dyrebesætning, og det fortsætter vi med. Uanset om du fodrer to eller to hundrede, har Little Giant® de produkter, som du har brug for. Miller er den førende producent af produkter til alle dine fjerkræbehov, lige fra fodring og vanding til rugning.
 • Håndtering af dyrebesætningen - Hot-Shot®-stave og -sorteringspadler er fortsat industristandarden og det produktmærke, man vælger som hjælpemiddel til at flytte og transportere dyrebestande. Vi har fremstillet produkter i USA i mere end 70 år og tilbyder tidstestede kvalitetsprodukter, som opfylder din dyrebesætnings håndteringsbehov.
 • Heste/kvæg/svin - Vores heste-, kvæg- og svineprodukter tilbyder et bredt udvalg af plastik-, gummi- og galvaniserede spande og baljer til dit landbrug, kvægbrug eller hjem. Disse produkter til flere forskellige slags brug er holdbare, og det er ved afprøvning bevist, at de vil hjælpe dig med at pleje din dyrebesætning samt i at udføre arbejdet på dit landbrug.
 • Skadedyrsbekæmpelse - Vores produkter til skadedyrsbekæmpelse inkluderer højkvalitets dyrefælder og muse-/gnaverfælder. Vores humane fældesystemer er fremstillet af svært, galvaniseret trådnet med stålforstærkning og tilbydes både i modeller med én dør og to døre. Den fjederbelastede dør, det beskyttede håndtag og det automatiske låsesystem yder både dyret og fældefangeren sikkerhed.
 • Double-Tuf™/Springer Magrath® - Springer Magrath® er en førende producent og distributør af kvægstave, veterinærprodukter samt et bredt udvalg af landbrugs- og kvægbrugsprodukter. Springer Magrath® servicerer mange forskellige nicher på avls- og landbrugsmarkederne og distribuerer produkter både nationalt og internationalt. Springer Magrath® er en underafdeling af Miller Manufacturing, som producerer og distribuerer landbrugs-, kvægbrugs- og kæledyrsprodukter i USA, Canada og mere end 30 lande i hele verden.
 • Kæledyr - I 2003 præsenterede Miller kæledyrsprodukter af Pet Lodge™-mærket. Siden da er Pet Lodge™ vokset til et sortiment på over 160 produkter af højeste kvalitet til fodring, vanding, inddæmning, opstaldning, strøelse og rengøring. Vi tilføjer kontinuerligt pålidelige og sikre produkter, der opfylder vores værdsatte kunders behov.
 • Små dyr og kaniner - I 2003 præsenterede Miller kæledyrsprodukter af Pet Lodge™-mærket. Siden da er Pet Lodge™ vokset til et sortiment på over 160 produkter af højeste kvalitet til fodring, vanding, inddæmning, opstaldning, strøelse og rengøring. Vi har alt til at sørge for dine små dyrs velbefindende på alle årstider, lige fra bure til opvarmede vandflasker.
 • Forskelligt - Her finder du et udvalg af forskellige produkter, bl.a. forskellige elektriske API®-produkter, tragte og bundkar.